χορηγοι:

Υπουργείο Πολιτισμού

Το ZAGORIWOOD 2023 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού''. Under the auspices and with the financial support of the Ministry of Culture

Περιφέρεια Ηπείρου

Αποτελείται από τις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων & Πρέβεζας. Η έδρα της Περιφέρειας είναι στα Ιωάννινα.

ΕΚΚ

Eίναι ενεργός φορέας από την ίδρυσή του (το 1970 με το όνομα «Γενική Κινηματογραφικών Επιχειρήσεων», ως θυγατρική εταιρεία παραγωγής ταινιών μιας κρατικής τράπεζας, της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Αναπτύξεως), μέχρι και σήμερα.

Anemi

A guesthouse but also a home, in Zagori, for those who love the mountains.A place to enjoy rural life at its best, among the pure and wild nature and for it, all seasons.. Pavlos and Lila welcome you!

Μεσοχώρι 

Το καφέ - εστιατόριο του Πάνου και της Βαγγελιώς.

Απειρος Χώρα

Apeiros Chora is a 200 years old family stone mansion gracefully restored into a luxury B&B. Located in Central Zagori has easy access to region landmarks.

Epirus Film Office Video

Υποστηρίζει τις εταιρείες παραγωγής της εγχώριας και παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Cinobo – Cinema No Borders

Σημαίνει σινεμά χωρίς όρια. Σινεμά με όραμα και πολυμορφία.

Το Ζαγόρι

Το Ζαγόρι χωρίζεται γεωγραφικά σε τρείς ενότητες: το Κεντρικό, το Δυτικό και το Ανατολικό Ζαγόρι με είκοσι, δέκα και δεκαέξι χωριά αντίστοιχα..

Pan Entertainment

Pan Entertainment SA is a boutique production house, specializing in all areas of audiovisual production. Pan develops and produces commercials for television or web, feature films and TV shows. A lifelong passion for video production led to open Pan Entertainment SA in 1999.

ΕΚΟΜΕ

Στοχεύει στην προστασία, υποστήριξη και ανάδειξη των δημόσιων και ιδιωτικών πρωτοβουλιών, εγχώριων και ξένων, στον κλάδο των οπτικοακουστικών μέσων και της επικοινωνίας στην Ελλάδα.

ΠΑ.ΛΑ.Σ.Ε.

Πανεπιστημιακός Λαμπριάδειος Σταθμός Έρευνας (ΠΑ.ΛΑ.Σ.Ε.) Ο ΠΑΛΑΣΕ βρίσκεται εντός του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

χορηγοί επικοινωνίας:

Ηπειρωτικός Αγών

O «Ηπειρωτικός Αγών» ιδρύθηκε το 1923 και κυκλοφόρησε αρχικά με τον τίτλο «Κεραυνός». Την επόμενη χρονιά μετονομάστηκε σε «Ηπειρωτική Ηχώ», για να πάρει τελικά το 1927 τον τίτλο «Ηπειρωτικός Αγών», τον οποίο φέρει ως σήμερα.

Τύπος Ιωαννίνων

O Τύπος Ιωαννίνων typos-i.gr είναι η ενημερωτική ιστοσελίδα των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, με καθημερινή, έγκυρη ενημέρωση για τα γεγονότα, από επαγγελματίες δημοσιογράφους.

324

ΜΑΘΗΤΕΣ

14

ΧΡΟΝΙΑ

51

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

37

GUEST - ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Κολυμπώντας στη θεωρία μέσα από την πράξη

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

H παρέα βουνίσιων που αγαπούν τόσο πολύ το σινεμά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
Διεύθυνση Εργαστηρίου/Σενάριο

Σεναριογράφος, Ηθοποιός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής ZAGORIWOOD Δραματική σχολή Πέλου Κατσέλη, υπότροφος Ωδείου Αθηνών, σεμινάρια και εργαστήρια Ελλήνων και ξένων δασκάλων με

Γιαννης Καντεα-Παπαδοπουλος
κριτικός κινηματογράφου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του έβλεπε ταινίες και άκουγε μουσική, με απαραίτητα διαλείμματα

Έλλη, 25 χρονών, Αγγλική Φιλολογία, μετάφραση. Φλερτάρω με τον κινηματογράφο εδώ και οχτώ χρόνια με σεμινάρια και μικρού μήκους, ενίοτε

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΛΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αν και αρχικά τον κέρδισε η αρχιτεκτονική, σταδιακά ξεκίνησε να ανακαλύπτει την κρυφή γοητεία του κινηματογράφου. Μέχρι να πάρει την

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΚΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

elGreek