Πρόγραμμα 2015

Πρόγραμμα 2015

Αναλυτικό πρόγραμμα Zagoriwood 2015:

Εργαστήρια :
-Ντοκυμαντέρ 9-16 Ιουλίου στα Α. Πεδινά
(Άκης Κερσανίδης, Χρύσα Τζελέπη)
Εργαστήριο 1 «από την ιδέα ως την ταινία» 13-26 Ιουλίου στα Κάτω Πεδινά
(Γιώργος Μακρής, Κλεάνθης Δανόπουλος, Άκης Κερσανίδης, Χρύσα Τζελέπη)
Σύνθεση Μουσικής για Κινηματογράφο 15-19 Ιουλίου στα Κάτω Πεδινά
(Αλέξης Γράψας).
-“Από την σκηνή στην οθόνη“, 20-26 ΙουλίουΕργαστήριο Ηθοποιών για την υποκριτική στον κινηματογράφο (Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος).
Ανοιχτή Θέα «εργαλεία για νέους κινηματογραφιστές» 13-23 Ιουλίου Άνω Πεδινά (Πέτρος Σεβαστίκογλου, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Ελισάβετ Χρονοπούλου).

Παράλληλο πρόγραμμα «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ»:
11 Ιουλίου: Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αθανίτης παρουσιάζει για πρώτη φορά το υπό εξέλιξη σχέδιο της καινούργιας ταινίας του «ΑΟΡΑΤΟΣ».
16 Ιουλίου: Η παραγωγός της MARNI FILM Φαίδρα Βόκαλη σε συνεργασία με τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, μας εισάγουν στον κόσμο της νέας ταινίας τους SUNTAN”.
18 Ιουλίου: Η σκηνοθέτις Ελισάβετ Χρονοπούλου και η καινούργια –υπό εξέλιξη-  ταινία της «ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ» συναντούν το κοινό στο «σινε Παρθεναγωγείο».

Ακόμα:
4 Ιουλίου το ZAGORIWOOD και η PHOTOMETRIA Photo Festival των Ιωαννίνων, προβάλλουν το «ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ», την πολυβραβευμένη ταινία των Βιμ Βέντερς και Τζουλιάνο Ριμπέιρο για τον θρυλικό φωτογράφο Σεμπαστιάο Σαλγκάδο.
25 Ιουλίου με την ταυτόχρονη προβολή της βωβής ταινίας του 1929 «ΑΣΤΕΡΩ» (του πρωτοπόρου κιν/φιστή Δ. Γαζιάδη) η γυναικεία μπάντα S.W.I.M, θα παρουσιάσει ένα live soundtrack της ταινίας, σύνθεση της Μαριλένας Ορφανού.
– 26 Ιουλίου, στο ΣΙΝΕ-ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ των Κάτω Πεδινών, θα προβληθούν οι ταινίες που θα ολοκληρώσουν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων. Ακολουθούν, ως συνήθως, εορταί και πανηγύρεις.

Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *