Πρόγραμμα Zagoriwood 2017

Πρόγραμμα Zagoriwood 2017

Για 8η συνεχή χρονιά το σινεμά παίρνει τα βουνά και φθάνει στα Κάτω Πεδινά, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Το Zagorwiood πιστό στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τα καθιερωμένα μαθήματα κινηματογράφου, τις προβολές ιδιαίτερων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων ταινιών, τις «Συναντήσεις» με τους Έλληνες δημιουργούς.

Το φετινό μας πρόγραμμα:
– Εργαστήριο 1-«Από την Ιδέα ως την Ταινία», 16 ως 23 Ιουλίου
– Εργαστήριο Ντοκιμαντέρ – 16 ως 23 Ιουλίου
– Εργαστήριο Υποκριτικής, 21-23 Ιουλίου από τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, απόφοιτο του VGIK της Μόσχας, που φέρνει στο Zagoriwood τη μεγάλη παράδοση της ρώσικης σχολής.

Στις «Συναντήσεις». Την Τρίτη 18 Ιουλίου ο σκηνοθέτης Χρήστος Γεωργίου παρουσιάζει για πρώτη φορά σε κοινό τη νέα ταινία του «Happy Birthday» (work in progress) και την επομένη (Τετάρτη 19) θα αναλύσει στο εργαστήριο την κατασκευή της σε όλα τα στάδια και θα συζητήσει με τους σπουδαστές.

Την Παρασκευή 21, φιλοξενούμε για πρώτη φορά μια θεατρική παραγωγή: «Frida in the mirror», από τη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Παίζουν: Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ζωή Πλαχούρα. Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, με τη συνεργασία του οργανισμού PALASE του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα προβληθεί η ταινία του Ότο Μπελ «Η Κυνηγός με τον Αετό», μια ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής FilmTrade Greece.

Η διοργάνωση πάντα από την Πολιτιστική Εταιρεία Ζαγορίου, με τη συνεργασία των Anemicinema Lab (Θεσσαλονίκη) και Mountain View-Arts (Αθήνα).
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εδώ.

Πληροφορίες βρίσκετε και στη σελίδα μας στο facebook.
Δείτε τις ταινίες των σπουδαστών μας στο κανάλι μας στο youtube.

 

Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *